The faces of KSTMIZED - Meet Nele

Ooit afgevraagd hoe ik KSTMIZED combineer met mijn andere jobs? Ik ga je een geheimpje verklappen: het is geen one-woman show ;-) Hoog tijd om de gezichten achter KSTMIZED voor te stellen. We beginnen met Nele, coach en side-kick van Jolien.


Nele en Jolien leerden elkaar kennen tijdens een netwerkevent voor ondernemende vrouwen, waar Nele werkte als side-kick van bynouchka tijdens The Breakfast Club. Op dat moment had Jolien letterlijk 3 weken haar ondernemingsnummer in de hand, en was ze (nog steeds!) zoekende in haar ondernemersverhaal. Nele was onmiddellijk fan van de plezante energie van Jolien en haar verhaal van duurzame mode. Ook Joliens drive als ondernemer inspireerde haar enorm. Geen toeval dat hun paden elkaar daar op dat ogenblik kruisten :)
Foto's door bynouchka tijdens de KSTMIZED launch party in februari 2020Nele, we kennen intussen elkaar al een hele tijd, maar stel je nog eens even voor. Wie ben je?

Ik ben Nele en ben in bijberoep coach voor ondernemers en side-kick tijdens events. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in een groot bedrijf waar ik leiding geef aan groepen mensen in de logistieke branche. Ik heb steeds voldoening gehaald uit het helpen en sturen van mensen, maar 1-op-1 contacten geven me meer energie en laten me bruisen! Dat is de reden dat ik mijn bijberoep gestart ben. Ik geef graag mijn ervaring op gebied van planning en organisatie graag door aan iedereen die daar nood aan heeft.


Naast mijn 2 jobs heb ik nog een gezin met 2 heerlijk energieke kinderen. Mijn zoontje heeft een beperking en heeft een moeilijke start gehad. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik niet langer in automatische piloot wou functioneren en dat ik bewuste keuzes neem waaraan ik mijn energie en tijd spendeer. Ik hou van bewegen, muziek luisteren, festivals bezoeken, koken, yoga, creatieve workshops, fotografie, lezen, Netflix én... slapen!


Busy lady! Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

Mijn ideale dag is sowieso een dag waar ik mijn wekker niet hoef te zetten! Wakker worden met de vogeltjes of met mijn 2 kinderen die aan mijn bed staan, zorgt voor een positieve start van mijn dag. 's Ochtends overloop ik telkens mijn agenda, zodat ik voorbereid ben op de rest van mijn dag, ik sta niet graag voor verrassingen. Een uitgebreid ontbijt, liefst in een ontbijtbar, met een heerlijke latte en ik kan elke dag aan. Of die nu gevuld is met inspirerende coaching gesprekken, een drukke werkdag in de logistiek op mijn hoofdberoep of een dagje met de kinderen, met een goed ontbijt kom ik al heel ver. ;-)


Wat is jouw ultieme business tip als coach & sidekick?

Mijn ultieme tip als coach en side-kick is zeer eenvoudig, maar vind ik persoonlijk heel effectief: doe ELKE dag iets waar je blij van wordt! Soms is dat voor mij iets kleins zoals dansen in mijn living, andere dagen is dat samen met een ondernemer uitdagende doelen stellen en af en toe is het een pyjama-dag houden met mijn kinderen. Ook op drukke of moeilijke dagen zorg ik dat er toch tijd is voor wat mijn hartje warm maakt!


Ik weet dat je duurzaamheid ook belangrijk vindt, en zéker als het gaat over recycleren. Heb je zelf nog een tip?

Mijn ultieme duurzaamheidstip is deze: gooi nooit kleren in de vuilbak. Ik geef de kleren van mijn dochter door aan mijn poetsvrouw, de andere kleren doneer ik aan de kringloopwinkel en eventuele kapotte stuks gebruik ik als vodden om de fietsen te kuisen. Via familie krijgen we zelf ook kleren voor de kinderen, dus zelf hoeven we ook niet alles nieuw te kopen. Ik sta er nog steeds verbaasd van dat sommige mensen hun goeie kleren gewoon weggooien!


Nog een laatste vraagje: Wat is jouw favoriete KSTMIZED stuk?

Mijn favoriete KSTMIZED stuk is een T-shirt die ik op maat heb laten maken. Jolien hergebruikte een blouse van mijn overleden moeder en herwerkte het tot een nieuw stuk. Ik weet nog dat Jolien me meerdere keren vroeg of ik echt zeker was, want dat ze de blouse zou "kapot" knippen. Voor mij was het een kledingstuk dat ik zelf nooit meer kon dragen (de blouse droeg ze op de foto van haar doodsprentje), maar ik kon het stuk niet weggeven, daarvoor was het te belangrijk. Jolien heeft er een stuk van gemaakt dat ik nu wel kan dragen én vol liefde aan mijn mama kan denken.


Wil je zelf ook een uniek stuk op maat?

Check dan even ons aanbod:

https://www.kstmized.be/kstmize-me

Nele nog beter leren kennen?


Website: https://www.trustyourinnersparkle.be/

Instagram: @trustyourinnersparkle

40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven