Shooting van de derde collectie

Op 5 maart 2021 organiseerden we een fotoshoot en fashion show naar aanleiding van de lancering van de derde KSTMIZED collectie. We vertoefden een hele dag in de prachtige setting van The Ruby, het domein van het Rubenskasteel in Elewijt (Zemst). Nieuwsgierig hoe de dag is verlopen? Lees dan zeker verder.


Early morning


We hadden om 9u op vrijdagochtend afgesproken om de locatie om te toveren tot de 'fotoshoot base camp'. Met "we" verwijs ik naar Céline Laridon van Céline Styling en Nele De Rijck van Trust your inner sparkle. Beide dames hielpen bij de voorbereidingen van de dag, als tijdens de shoot en show.


Natuurlijk raasden de zenuwen al een hele week door mijn lijf, en kwam ik ruim een uur te vroeg aan op de fotoshoot locatie.

Samen met Céline, expert in productie en styling, had ik op voorhand de looks van de derde collectie en de collab collectie samengesteld en het verloop van de fotoshoot en modeshow vastgelegd.


Nele stond in voor de gedetailleerde planning en het vlotte verloop van de dag. Zij wist op elk moment wie in make-up moest zijn, wie moest gefotografeerd worden, wie rustpauze had, ... noem maar op!Make-up done


Voor haar en make-up deed ik opnieuw beroep op Shalaja van Huis Puur in Mechelen. Ze bracht haar lieve collega Tine van 't Schoon Salon mee. Met Shalaja had ik reeds samengewerkt voor een vorige fotoshoot. Dat was zo goed verlopen dat ik haar onmiddellijk gevraagd heb om ook op deze dag van de partij te zijn.


Shalaja en Tine zorgden voor on point make-up en kapsels voor alle modellen gedurende heel de dag.


Nóg een reden waarom ik zo graag met hen samenwerk is de uitstekende product keuze.

Zo werden de producten van Glo Skin Beauty gebruikt. Glo Skin Beauty biedt unieke minerale make-up aan, een uitbreiding van de huid verzorgingslijn. Deze bekroonde, huidverzorgende, minerale make-up geeft een ongeëvenaarde dekking en ook bescherming van de huid.


Dansje voor de weergoden


Een fotoshoot in buitenlucht organiseren vergt minimum 1.000 kaarsjes en twee weken lang een dansje voor de weergoden. Ik heb bewijs: het werkt! Dat het ijskoud was op 5 maart 2021 dat verklappen de foto's niet. De Behind the scenes misschien wel ;-)


De prachtige omgeving van The Ruby zorgde ervoor dat de koude (vrij) snel vergeten werd. Ben je zelf op zoek naar een fotoshoot locatie? Dan kan ik deze zeker aanraden! De tuinen en historische gebouwen creëren talloze settings voor een hele dag shooten.
Benieuwd naar de uiteindelijke foto's? Volg KSTMIZED zeker op instagram (@kstmized), Facebook en Pinterest.
Foto's behind the scenes: Edith Oyen (instagram: @facet.odette)


17 keer bekeken0 reacties
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

©2021 door KSTMIZED.