top of page

Nice to meet you!


Ik ben Jolien, founder van KSTMIZED. In juni 2018 studeerde ik na 3 jaar avondschool in Antwerpen af als modeontwerper. Deze avondopleiding was eigenlijk bedoeld als hobby, naast mijn baan als belastingadviseur. Samen met mijn zus was ik op zoek naar iets nieuws, aangezien we van tennis niet veel kaas gegeten hadden.


Tijdens de opleiding begon mijn interesse steeds groter te worden en dagdroomde ik van een eigen modelabel. Toch deed ik er niets mee omdat ik een steady job had. Tot mijn interesse weer gewekt werd door mijn experiment in het upcyclen van oude kledingstukken. In oktober 2019 besloot ik mijn droom na te jagen en mijn eigen duurzame modelabel te starten.

KSTMIZED46.jpg

Mijn missie? Awareness creëren over de impact van de modesector op de wereld en onze maatschappij én laten zien dat duurzaamheid hand in hand gaat met unieke, tijdloze ontwerpen. Daarnaast zet ik me in om zoveel mogelijk samen te werken met lokale naaiateliers en mensen die op de arbeidsmarkt niet meer aan werk komen, een tweede kans te geven.​

Wil je mijn avontuur volgen? Neem dan een kijkje op mijn social media kanalen:


KSTMIZED09.jpg
bottom of page